Recht op ontslagvergoeding?

Een ontslagvergoeding is een vergoeding die wordt uitgekeerd door de werkgever aan de werknemer bij ontslag. Dit wordt ook wel een ‘gouden handdruk’ genoemd.

Of u in aanmerking komt voor een ontslagvergoeding hangt af van een aantal factoren. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het aantal dienstjaren en de mate van verwijtbaarheid bij het ontslag. Wilt u meer weten over ontslagvergoeding of arbeidsrecht in de regio Den Bosch? Schakel dan ons advocatenkantoor in. Wij geven u graag gedegen juridisch advies.

Onderhandelen bij ontslagvergoeding

In de meeste gevallen wordt een arbeidsovereenkomst met wederzijdse overeenstemming ontbonden. Als werknemer kunt u vervolgens gaan onderhandelen over uw ontslagvergoeding. Laat u bij deze onderhandelingen bijstaan door een ervaren advocaat. In de regio Den Bosch staan wij graag voor u klaar.

Of het nu gaat om arbeidsrecht voor werknemers of werkgevers, ons advocatenkantoor kan u in beide gevallen juridisch bijstaan. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u meer weten over onze diensten in de regio Den Bosch? Neem dan snel contact met ons op. Ook wanneer u niet zeker weet of u recht heeft op een ontslagvergoeding kunt u contact met ons opnemen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar .