Een arbeidsovereenkomst opstellen

Er zijn tegenwoordig nog steeds veel bedrijven die essentiële fouten maken bij het opstellen van eenarbeidscontract voor hun werknemers. Hierbij kunt u denken aan een slecht gekozen arbeidsverhouding of onvoldoende gebruik van de flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden. Door deze fouten kunnen werkgevers zichzelf onnodig benadelen.

Het wordt vaak pas duidelijk hoe belangrijk een goed contract is op het moment dat er een geschil optreedt. Schakel daarom juridische hulp in wanneer u een arbeidsovereenkomst wilt laten opstellen. In de regio Den Bosch zijn wij uw specialist op het gebied van arbeidszaken.

Hulp bij een arbeidsovereenkomst opstellen

Omdat een arbeidscontract zeer complex kan zijn, zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden bij het opstellen van een arbeidscontract. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de duur van het contract: voor bepaalde of onbepaalde tijd. Ook dient in een arbeidscontract een opzegtermijn en een eventuele proeftijd te staan. Tevens zijn er ook andere belangrijke zaken die in een dergelijk contract vermeld dienen te staan, zoals:

  • Salaris en andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Arbeidsduur en arbeidstijden;
  • Concurrentie- en/of relatiebeding;
  • Geheimhoudingsverklaring

Wilt u een waterdicht arbeidscontract opstellen? Schakel dan de hulp in van ons advocatenkantoor uit de regio Den Bosch. Onze specialisten weten precies waar er rekening mee gehouden moet worden om een goed contract op te stellen